Peter Blokland - BYAZ bv

   Home    Over Ons    Aanbod    Systeemdenken    Leiderschap     ISO 31000     Team Alignment    BLOG   SHOP   CONTACT   

Cursussen en Coachingprogramma's

Residentiële, Online & In-house Cursussen

Onze cursussen zijn live en interactief. Ze zijn ook individueel of collectief.

Uniek is dat onze cursussen doorgaan zelfs als er maar 1 deelnemer is

en dat we voor iedereen die dit wenst een online cursus individueel houden.

Het tijdstip dat voor jou het beste past spreken we af.

Indien er extra deelnemers aansluiten bij dezelfde cursus is er een korting voor elke deelnemer.

ISO 31000


Je hebt een keuze uit diverse cursus opties. Het begint bij een introductiecursus van een 1/2 dag en gaat tot een cursus voor gevorderden van 5 dagen.

Systeemdenken


Systeemdenken omvat heel wat aspecten. In functie van jouw behoeften kun je daarom kiezen uit een aantal cursussen met een verschillende focus en duur. 

Leiderschap


Een online cursus over leiderschap is niet evident. Bij BYAZ zien we leiderschap echter ook als een proces, hetgeen we graag aan je uitleggen in een korte cursus.

Cursussen & Coaching op locatie

Een aantal keer per jaar organiseert BYAZ cursussen op locatie op een vast tijdstip (open access).

Indien gewenst kunnen we deze cursussen ook voor organisaties inplannen (in-house)

Bijzonder: ook al is er maar 1 deelnemer, de cursus gaat door!

ISO 31000


In-house cursussen zijn een rendabele manier om met veel mensen van eenzelfde organisatie de inzichten en praktijken van ISO 31000 te ontdekken en eigen te maken. Ze worden op maat voorgesteld in functie van de behoeften van de klant.

Open cursussen worden georganiseerd in functie van het behalen van een specifiek certificatie niveau en zijn rigider wat de inhoud betreft. Voor een Foundations cursus is geen voorafgaande kennis nodig.

Systeemdenken


In-house cursussen zijn een rendabele manier om met veel mensen van eenzelfde organisatie de inzichten en praktijken van Systeemdenken te ontdekken en eigen te maken. Ze worden op maat voorgesteld in functie van de behoeften van de klant.

Open cursussen worden doorgaans georganiseerd in samenwerking met ubeon.

Leiderschap

& Team Alignment


Leiderschap:

In-house cursussen zijn een rendabele manier om met veel mensen van eenzelfde organisatie inzichten en praktijken inzake leiderschap te ontdekken en eigen te maken. Ze worden op maat voorgesteld in functie van de behoeften van de klant.

Alignment

Team Alignment is een vorm van groepscoaching om een team of groep mensen af te stemmen op specifieke doelstellingen of om een specifiek probleem op te lossen

Testimonials

Peter is een expert in het toepassen van systeemdenken in elke uitdagende situatie; zowel in zakelijke contexten als in - over het algemeen gesproken - sociale contexten. Hij heeft een zesde zintuig om de parameters, hun relaties en de hefbomen te identificeren die spelen in complexe systemen, zoals organisaties (maar ook andere systemen).

Ik zou Peter echt aanraden om managers en leiders in staat te stellen om - nog sneller en nog nauwkeuriger - de echte oorzaken van systemische problemen te begrijpen en hoe ze hiervoor duurzame oplossingen kunnen vinden.


Jean Vercruysse

Peter is een goede opleider met veel oog voor ieder individu in de groep. Vooral in de functie als groepsmotivator speelde hij een performance rol voor onze organisatie Open Bedrijvendag.


Yves Lejaeghere

Peter faciliteerde ons in het naar boven halen van uiteenlopende visie - missie - ambitie ideeën en het helder formuleren ervan. Hij begrijpt de kunst om een team op één lijn te brengen en er een geweldig resultaat van te maken dat een baken vormt voor de komende jaren.


Erik Lauwers

unsplash