Peter Blokland - BYAZ bv

   Home    Over Ons    Aanbod    Systeemdenken    Leiderschap     ISO 31000     Team Alignment    BLOG   SHOP   CONTACT   

Systeemdenken

Ontgrendel de Kracht van Systeemdenken

Verbeter Je Perceptie, Transformeer Je Wereld!

Laat uw nummer achter

We bellen u terug

 
 
 
 

Welkom bij Onze Opleidingen Systeemdenken!

Ontdek, Verdiep, Pas Toe, Stel Je Voor: Jouw Reis Begint Hier!

Ben je klaar om hoe je de wereld om je heen bekijkt en navigeert te revolutioneren?

 

Waarom Deelnemen aan Onze Cursus Systeemdenken?

Ontdek het diepgaande "Waarom" achter het welslagen van succesvolle organisaties. Verkrijg een dieper inzicht in de onderlinge verbondenheid die onze wereld vormgeeft. In deze cursus ontrafelen we de mysteries van systeemdenken en onthullen we de transformerende impact op je persoonlijke en professionele leven.

 

Wat Ga Je Leren?

Dompel jezelf onder in het hart van systeemdenken - begrijp het "Wat." Verken de componenten en relaties die systemen vormen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en interactieve activiteiten. Rust jezelf uit met een concreet begrip van de fundamentele bouwstenen die onze complexe wereld aandrijven.

 

Hoe Pas Je Je Kennis Toe?

Het is niet alleen theorie; het is actie. Leer het praktische "Hoe" van systeemdenken. Neem deel aan simulaties en probleemoplossende oefeningen die je vaardigheden aanscherpen. Verkrijg bruikbare strategieën en benaderingen om met vertrouwen complexiteit aan te pakken in jouw dagelijkse uitdagingen.

 

Stel Je de Mogelijkheden Voor: Het "Als" van Systeemdenken

Bij het afsluiten van de cursus, stel je de eindeloze mogelijkheden voor - het "Als." Wat als je je benadering van probleemoplossing zou kunnen transformeren? Wat als je veerkrachtige, aanpasbare systemen zou kunnen ontwerpen? Daag jezelf uit om verder te denken dan het directe en verken de grenzeloze "Als" die op je wachten aan de horizon.

 

Klaar om Je Denken te Transformeren? Doe Mee!

Deze workshop is niet alleen een kans om te leren; het is een kans om te transformeren. Doe mee aan deze transformerende reis door het Waarom, Wat, Hoe en Als van systeemdenken. Activeer je geest, daag je perspectieven uit en vertrek met een gereedschapskist die je in staat stelt om de complexiteiten van onze onderling verbonden wereld te navigeren.

 

Contacteer ons Nu en Begin Je Reis naar Systeemdenken!

[Schrijf je vandaag nog in]

 

Mis deze kans niet om je denken te verheffen en je wereld opnieuw vorm te geven. Omarm de kracht van systeemdenken - je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn!


Ons aanbod aan systeemdenken trainingsprogramma's bestaat uit:


  • Serie van drie Avondworkshops "Kennismaken met systeemdenken"
  • 2-daagse Masterclass Systeemdenken - Online - Via Teams - Wanneer het u past 
  • 2-Daagse Masterclass Systeemdenken - Residentieel
  • In-house training systemen denken, op maat van de klant


2024 data en locaties van workshops en residentiële trainingen - KLIK HIER 

Kennis maken met Systeemdenken


Reeks van drie interactieve en leuke "after work" workshops die je blik op de wereld zullen veranderen


Weet je nog onvoldoende van systeemdenken en wil je er eerst eens van proeven, dan kan dit in deze reeks "after work" workshops, die drie belangrijke aspecten van systeemdenken belichten. De bedoeling ervan is dat we elkaar op een aangename manier leren kennen en dat systeemdenken meer betekenis voor je krijgt. Daarbij is er ook gelegenheid om bij een hapje en een drankje te netwerken met de deelnemers.

  1. In een eerste module schenken we aandacht aan systeemdenken als attitude. Een belangrijke eigenschap voor leidinggevenden om een krachtige visie te kunnen ontwikkelen.
  2. In een tweede module zullen we systeemdenken belichten als een manier om de relaties tussen de delen van een systeem gestalte te geven en het te hanteren als een taal waarin we bepaalde situaties kunnen beschrijven.
  3. Tot slot behandelen we in een derde workshop hoe je systeemdenken kunt inzetten om de dynamiek van een systeem te leren begrijpen.

Na de derde workshop weet je wat je kunt verwachten en krijg je dan de kans om voordelig in te schrijven voor de Master Class zodat je je investering kunt terugverdienen.


Masterclass Systeemdenken


Een Masterclass die een mindset creëert en essentiële managementvaardigheden aanleert


Waarover gaat het?

In deze masterclass ontwikkel je een “Systems Thinking Mindset” en ontdek je hoe alles met elkaar verbonden is. Systeemdenken helpt je een ander perspectief te krijgen op hoe de wereld werkt en laat toe het beperkte reductionistisch en lineair denken te vermijden. Deze basiscursus helpt je om je denken te wikkelen rond de systemen die er toe doen en die voor jou belangrijk zijn. Bovendien geeft deze cursus je de tools die je nodig hebt om de complexe sociale, industriële en milieusystemen te begrijpen en te zien hoe ze op elkaar inwerken. Je leert bovendien hoe systemen door de tijd dynamieken ontwikkelen die vaak tegengesteld zijn van wat we "logisch" verwachten.

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?

Deze interactieve workshop is een must voor elke manager / leidinggevende die zijn kennis en kunde in het begrijpen van systeemdynamiek en hoe je systeemverandering kunt sturen, wil opbouwen en ontwikkelen. Het is in de huidige complexe en veranderende maatschappij een essentiële vaardigheid die vaak nog onvoldoende aanwezig is in teams, organisaties en de samenleving.

Hoe is deze Masterclass opgebouwd?

Je krijgt een deel informatie te verwerken bij interactieve presentaties waarmee je in groep of individueel praktisch mee aan de slag gaat, zodat de aangeboden kennis kan omgezet worden in vaardigheden.

Testimonials

unsplash