Peter Blokland - BYAZ bv

   Home    Over Ons    Aanbod    Systeemdenken    Leiderschap     ISO 31000     Team Alignment    BLOG   SHOP   CONTACT   

ISO 31000

ISO 31000 Opleidingen

(in het Engels)

De logistiek & catering zijn voor onze residentiële trainingen in de handen van NH Hotels en gaan door in Brussel en Antwerpen.


Programma 2024

CRMF - Brussel - Mei 

CRMF - Antwerpen - Oktober

CRMIP - Antwerpen - Juni

CRMIP - Antwerpen - November

 

Trainer / Coach

Peter Blokland, PhD

Heeft u een vraag?

Laat uw nummer achter

We bellen u terug

 
 
 
 

Op zoek naar een krachtige opleiding in risicomanagement?

Ontdek dan hier onze ISO 31000 programma's!

ISO 31000 – "Foundations" cursus & certificering (CRMF)

ISO 31000 – "Advanced cursus" & certificering (CRMIP)


Geef jouw carrière, je team en jouw organisatie een boost!


GRC, ESG, ERM, ORM, ... Er is maar één aanpak die dit allemaal dekt.


Voor wie zijn deze cursussen bedoeld?


Als jij een beslisser, een teamleider, of simpelweg een professional bent die te maken heeft met de complexe wereld van sterke en zwakke punten, kansen en bedreigingen die van invloed zijn op jouw doelen en ambities, dan zijn deze cursussen speciaal voor jou ontworpen.

Het leiden en managen van teams in een wereld die voortdurend verandert en vol onzekerheid is, kan een enorme uitdaging zijn. Om daadwerkelijk succesvol te zijn en een topprestatie neer te zetten, is een diepgaand begrip van risicomanagement van essentieel belang.

Wij zijn ervan overtuigd dat de sleutel tot succes te vinden is in de wereldwijd erkende ISO 31000 Risicomanagement Richtlijn. Onze CRMF en CRMIP cursussen bieden jou niet alleen inzicht in de effecten van onzekerheid op jouw doelstellingen, maar ook een grondige kennis van ISO 31000 en al zijn essentiële componenten.

Ben je nog niet bekend met ISO 31000, maar klaar om je carrière te transformeren en op te stijgen naar nieuwe hoogten? Neem de sprong en schrijf je vandaag nog in voor onze ISO 31000 - Foundations cursus. Het is een waardevolle investering die je toekomst in succesvol risicomanagement zal verankeren. Ontdek zo de sleutel tot een stralende toekomst in risicomanagement met onze ISO 31000-certificeringscursus!

Stap in de wereld van strategisch en operationeel risicobeheer en leer de geheimen van ISO 31000 kennen. Tijdens deze cursus, die zich richt op zowel individuen als teams, zul je worden ondergedompeld in de nieuwste acties en methoden om ISO 31000-concepten en -componenten effectief toe te passen in jouw organisatie.


De voordelen van deze cursus?


Ze zijn enorm. Door deze cursus te volgen, bereid je jezelf niet alleen voor op een prestigieus certificeringsexamen, maar je zult ook jezelf en je organisatie naar een hoger niveau tillen. Verwacht betere beslissingen, een aanzienlijke verbetering van de veiligheid en een streven naar uitmuntendheid binnen jouw team of organisatie.

Jouw toewijding aan risicomanagement zal niet onopgemerkt blijven.

En het beste is dat we flexibiliteit hoog in het vaandel dragen. Onze ISO 31000-certificeringscursus is 100% interactief, live en zowel online als residentieel. Online kan de cursus zelfs op individuele basis worden gevolgd. Geen gedoe met tijdschema's, want jij bepaalt wanneer je de cursus volgt. Ook de residentiële cursussen gaan altijd door.


Wat houdt deze cursus in?


Onze live online CRMF training, gehost via Microsoft Teams, beslaat twee opeenvolgende dagen, normaal gesproken van 09.00 uur tot 17.00 uur. Maar we begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, dus het tijdschema kan worden aangepast na overleg.

In deze cursus bespreken we elk onderdeel van de ISO 31000 richtlijn. Je krijgt inzicht in de essentie van het omgaan met risico als manager en geven we voorbeelden van hoe je risicomanagement dagelijks in jouw organisatie kunt toepassen zodat jij en je teamleden betere beslissingen nemen. Verder reiken we je een aantal innovatieve tools aan, waarmee je onmiddellijk zelf met je team aan de slag kunt gaan.

Als kers op de taart verdien je met de succesvolle afronding van je online cursus 18 CPE-credits, (22 CPE-credits voor het residentieel traject - zie brochure) bevestigd met een officieel attest. Ook in pdf-vorm.

En dat is niet alles! Voor degenen die streven naar erkenning, is een certificatie-examen inbegrepen (gesloten boek met 80 meerkeuzevragen). Voor wie deelneemt nemen we ook de tijd om je hierop voor te bereiden. Het examen zelf wordt online afgelegd op een tijdstip dat jou past, maar eenmaal gestart, moet het binnen één uur worden voltooid. Een vereiste score van 75% correcte antwoorden moet dan aantonen dat je een diepgaande kennis en begrip hebt van de ISO 31000-norm.

Met het GNIC® CRMF-certificaat® kun je jezelf officieel bekronen als "Professional Certified in Risk Management in accordance with ISO 31000 - Foundations Level". Een titel die opvalt op je cv en in de zakelijke wereld.

Onze alumni spreken boekdelen. Onze GNIC® CRMF® certificaten werden eerder al door professionals van internationale toporganisaties van verschillende groottes en sectoren gekozen, waaronder de Nationale Bank van België, de Nationale Postcode Loterij, de Stad Amsterdam, SWIFT, PWC Belgium, Argenta, NBN, KPMG Belgium, en nog veel meer.

Grijp deze kans om je carrière te versterken en je organisatie naar ongekende hoogten te leiden. Sluit je aan bij de elite van professionals die risico's benutten en schrijf je vandaag nog in voor onze ISO 31000-certificeringscursus!


Waarom inschrijven voor deze cursus in risicomanagement?


Het pad naar langdurig succes voor organisaties is niet langer een mysterie. Het draait allemaal om het krachtig beheersen van een scala aan factoren, van het voortdurend perfectioneren van je aanbod tot het optimaliseren van je processen. Maar in een wereld die steeds volatieler, onzekerder, complexer en dubbelzinniger (VUCA) wordt, is er meer nodig. Daar komt ISO 31000 om de hoek kijken.

ISO 31000 is de sleutel tot operationele continuïteit, economische veerkracht, professionele reputatie en het behalen van milieuvriendelijke en veilige resultaten. Het is een op maat gemaakte gids voor elke organisatie die duidelijke richtlijnen zoekt voor het managen en behalen van doelstellingen. In deze uitdagende omstandigheden is het nemen van doordachte beslissingen immers cruciaal.

Met ISO 31000 vergroot je niet alleen je kansen om je doelen te bereiken, maar verbeter je ook je vermogen om sterke punten, zwakke plekken, kansen en bedreigingen te identificeren. Het stelt je in staat om je middelen effectief en efficiënt te beheren, en om zelfs de meest complexe situaties met vertrouwen aan te pakken.

Dus, waarom zou je je inschrijven voor deze cursus? Omdat ISO 31000 niet alleen een internationaal erkende benchmark is voor effectief management en corporate governance, maar ook jouw sleutel is tot een toekomst waarin je organisatie met vertrouwen en succes kan gedijen. Grijp deze kans om je managementpraktijken te verbeteren en boven de rest uit te stijgen. Schrijf je nu in voor deze risicomanagement opleiding en zet de eerste stap naar een glansrijke toekomst voor jezelf en je organisatie.


Heb je al wel ervaring met ISO 31000, maar blijf je een beetje op je honger zitten wat de resultaten betreft, dan is de CRMIP cursus mogelijk beter geschikt voor jou. Bekijk hier de brochure: CRMIP - Advanced ISO 31000 course & certification

unsplash